Μάλιστα όσοι ήταν μπροστά στο γεγονός είπαν ότι κατά λάθος η Amal πάτησε το φόρεμά της, και αμέσως ο George Clooney έτρεξε να συμπαρασταθεί στην σύζυγό του, λέγοντας «παιδιά, σας βοηθήσουμε την Amal», και αυτό σχολιάσθηκε θετικά από όλους.

Η αγάπη τους μοιάζουν τόσο δυνατή, που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι αυτό το ζευγάρι είναι πραγματικό και όχι μια ιστορία ρομαντικής κομεντί. Ο George Clooney και η Amal Clooney - Alamuddin έκαναν μια νέα δημόσια εμφάνιση στην προβολή της νέας ταινίας του 60χρονου ηθοποιού, «The Tender Bar», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου BFI του Λονδίνου.

Η 43χρονη δικηγόρος εντυπωσίασε με την υπόλευκη μάξι στράπλες τουαλέτα της, διακοσμημένη με πούλιες, την οποία συνδύασε με πανωφόρι με φτερά, peep-toe γόβες και κρεμαστά σκουλαρίκια. Όμως ακόμα πιο εντυπωσιακά ίσως ήταν τα στιγμιότυπα τρυφερότητας με τον σύζυγό της, καθώς οι φωτογράφοι τούς συνέλαβαν σε ένα φιλί, αλλά και στη βοήθεια που της πρόσφερε ο George όταν η ουρά του φορέματος της Amal πιάστηκε στο παπούτσι της.

Η ταινία, όπου ο George Clooney έχει αναλάβει τον σκηνοθετικό ρόλο, αφηγείται τη ζωή ενός μικρού, ορφανού από πατέρα αγοριού που μεγαλώνει στο Λονγκ Άιλαντ και αναζητά μέντορες στο μπαρ του θείου του.

Δείτε φωτογραφίες από την προβολή του «Tender Bar» στο Λονδίνο: