Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και την Ιωάννα Μαλέσκου από την περασμένη σεζόν θέλησε να πάρει η Ελεονώρα Μελέτη.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος μέσα στο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την παρουσιάστρια.

«Εμένα με ξέρετε, θα πάρω τώρα το μέρος της Ιωάννας γιατί ταυτίζομαι μαζί της και καταλαβαίνω ότι μπορεί να δέχεται μια πίεση τώρα τελευταία και οφείλω, τουλάχιστον δημόσια να εκφράζομαι. Είναι το καθεστώς κάτω από το οποίο πρέπει και η ίδια να διαχειριστεί τη ψυχολογία της κάπως πιεστικό» δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη παίρνοντας φανερά θέση υπέρ της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο με αυτά που είπε η Ελεονώρα Μελέτη:



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περή, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εκπομπές από το 2:00" και μετά που σχολιάζει την Ιωάννα Μαλέσκου:

Ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο και τις Ελληνίδες παρουσιάστριες στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία όπως δήλωσε δεν τη θεωρεί «την καλύτερη παρουσιάστρια».

«Καλά να είναι το κορίτσι της εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν την θεωρώ και την καλύτερη παρουσιάστρια. Νομίζω ότι την υποδέχτηκε πολύ λάθος ο κόσμος. Αποθεώνεται ο τρόπος που μιλάει τα ελληνικά, αλλά δεν είναι και ο σωστός. Μου θυμίζει σαν τρόπο εκφοράς του λόγου τον Φώτη Κουβέλη, που στην αρχή είχε μεγάλα ποσοστά, και μετά κατέληξε "τσόντα"...» τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.