Ο Γιώργος Μαζωνάκης λατρεύει το χώρο του σπιτιού του και έχει φροντίσει να τον φτιάξει έτσι ακριβώς όπως τον είχε ονειρευτεί! Το υπερπολυτελές και εντυπωσιακό σπίτι του βρίσκεται στην περιοχή της Βούλας και φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερες πινελιές από αντικείμενα που έχει φέρει μαζί του από τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το μπεζ και το γκρι κυριαρχούν στους τοίχους του σπιτιού.

Τι έχει πει ο γνωστός τραγουδιστής 

Κι όπως έχει πει ο ίδιος: «Η αισθητική δεν είναι μόδα και τάσεις. Είναι άποψη και τρόπος ζωής. Θέλω να υπάρχει αρμονία γύρω μου, αλλιώς η εικόνα με ενοχλεί. Όταν κάνω φωνητική, κάθομαι πάντα απέναντι από το δάσκαλό μου, κεντράρω για να ξεκινήσει το μάθημα. Η θέση που παίρνω απέναντί του πρέπει να είναι αλφάδι, διαφορετικά κάτι μου κλωτσάει στο μάτι. Δεν θεωρώ όμως ότι ένα σερβίτσιο πρέπει να είναι απαραίτητα ακριβό για να εκπέμπει φινέτσα. Κάθε άλλο, εκτιμώ περισσότερο ένα καθαρό, καλοστρωμένο τραπέζι με καλαίσθητα, λευκά πιάτα, μια λευκή πετσέτα και απλά μαχαιροπίρουνα στο πλάι. Το στυλ ως έννοια είναι μια βλακεία. Όμορφο και καλαίσθητο είναι ό,τι είναι πιο κοντά στο φυσικό. Βλέπεις ανθρώπους να φοράνε ρούχα και να είναι ξένα πάνω τους. Επομένως, το στυλ είναι υποδεέστερο της αισθητικής. Η μόδα είναι περαστική. Η αισθητική όμως είναι διαχρονική. Πάντα σημαίνει κάτι βαθύτερο από το αντικείμενο που την εκφράζει».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μοιράζεται συχνά μέσω του Instagram εικόνες από το εσωτερικό του εντυπωσιακού σπιτιού του.









*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time