H Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Καλά ήταν η περσινή χρονιά. Μου έλειψε η δουλειά αλλά πέρασα και καλά. Η κόρη μου λέει ‘Γιατί θα πας; Αφού είπες ότι δεν θα δουλέψεις; Πόσο μακριά είναι η δουλειά σου;’. Το πρωί τσακωνόμαστε για τα ρούχα και το μεσημέρι αγαπιόμαστε» ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούνε. Τα πράγματα με οδηγούν σε αυτό γιατί μου το δείχνει η ζωή. Τι θα γινόταν αν συναντιόμαστε δέκα χρόνια πριν ή μετά; Αυτός ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή» εξήγησε για την γνωριμία και τη συμβίωση με τον σύντροφό της.

Η Βάσω Λασκαράκη παράλληλα τόνισε ότι: «Είχα πολλές ανασφάλειες, αγωνίες, όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα εμένα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το ότι θα το αφήσω να με πάει και όπου με πάει. Όταν αποφασίζεις ότι τα λάθη συμβαίνουν για να σε πηγαίνουν παρακάτω και όχι για να τιμωρείς τον εαυτό σου, είναι όλα πιο εύκολα».

«Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Πήραμε τα παιδιά και πήγαμε οχτώ μέρες με το αυτοκίνητο. Κάθε μέρα σε άλλη χώρα» ανέφερε η ηθοποιός για τη μεγάλη της αγάπη.

Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Σε ξένα χέρια» της ΕΡΤ,  η οποία έχει δραματικά και κωμικά στοιχεία.