Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «ΕΓΩ». Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τζέιμς Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν έχουν πλέον… καμία σχέση!

Στο «Survivor» μπορούν να γεννηθούν αληθινές φιλίες, γιατί είδαμε ότι και ο Τζέιμς Καφετζής με τον Νίκο Μπάρτζη ψυχράνθηκαν.

«Προχθές είχα βρεθεί με την Άννα-Μαρία Βέλλη και από ό,τι μου είπε, τα έχουν σπάσει, δεν έχουν επαφές. Η Άννα-Μαρία δεν κάνει παρέα ούτε με τον Νίκο, ούτε με τον Τζέιμς. Δεν ξέρω να σου πω τι γίνεται».

Μπορεί αυτή η τριάδα να δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του παιχνιδιού;

«Πιστεύω ναι. Ο Νίκος και ο Τζέιμς είχαν μια γραμμή, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και ο καθένας έπαιζε με τους δικούς του όρους».

Με τον Τριαντάφυλλο αποκαταστάθηκε η σχέση σας;

«Ναι, έχω καλύτερη σχέση από κάποιους άλλους που θεωρούσα φίλους μου. Κάτσαμε, μιλήσαμε, ο ένας συγχώρησε τον άλλον, αγαπηθήκαμε, δώσαμε τα χέρια και είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι».

Μετά το «Survivor» προέβης σε μια συγκινητική πράξη, δίνοντας τα χρήματα που πήρες από αυτό σε φιλανθρωπικό σκοπό.

«Έδωσα από τα δικά μου χρήματα, το ποσό που ήταν να λάβω από την Acun Medya, πριν μου τα δώσει η παραγωγή. Το έκανα για να παροτρύνω μέσα από τη δημοσιότητα που μας έδωσε αυτό το παιχνίδι και άλλα άτομα να κάνουν μια καλή πράξη. Μια καλή πράξη δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα δίνεις. Επίσης έγινα δωρητής μυελού των οστών στον σύλλογο «Ελπίδα» και ήταν μια πράξη καρδιάς, δεν την έκανα για τα φώτα. Το έκανα επειδή το αισθάνομαι και ετοιμάζω και άλλα πράγματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα».