Ο Απόστολος Γκλέτσος, λίγες ημέρες μετά τη φερόμενη εμπλοκή του ονόματός του με καρτέλ ναρκωτικών, μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Love it».

Ο ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας υποστήριξε πως «όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές».

«Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά. Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου. Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα με τους δημοσιογράφους, γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι. Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «βεβαίως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (τον λιμενικό που εμπλέκεται) μιλάω. Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με όλους. Ο αξιωματικός του λιμενικό που εμπλέκεται έχει μία σύζυγο που ήμασταν μαζί στις εκλογές. Έχουμε οικογενειακή φιλία».

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά. Καμία απολύτως» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος, θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνον τα τελευταία 24ωρα.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στα βίντεο που ακολουθούν:


Α.Γκλέτσος: Είναι μια πολιτική δίωξη στο πρόσωπο μου

Δείτε όλη την συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στο Love it