Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, που πρωταγωνιστεί φέτος στη Γη της Ελιάς, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την πορεία της ζωής του, τα μαθήματα που έχει πάρει, την αγάπη του για την Κρήτη και τους πολυαγαπημένους του γιούς.

«Αυτό είναι η ζωή μας, να παλεύουμε και στη χαρά και στον πόνο. Πρέπει να τα διαχειριζόμαστε. Να διαχειριζόμαστε και την χαρά και την δυστυχία. Και τα δύο μπορεί να σε διαλύσουν αν τα αφήσεις, μπορεί να σε φτάσουν στα τάρταρα».

Μίλησε ακόμα και για το μαγαζί που είχε ανοίξει πριν λίγα χρόνια στο Φάληρο: «Ήθελα να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα. Είμαι ψυχασθενής με την Κρήτη. Όμως δεν είμαι επιχειρηματίας, η καταστροφή ήταν δεδομένη. Το μεράκι πληρώνεται και πληρώνεται ακριβά.»

Αναλογιζόμενος την ζωή του στην συνέχεια είπε ότι παρά τα λάθη που έχει κάνει και παρά τα όσα έχει περάσει, δεν θα άλλαζε τίποτα. «Θα επέλεγα να τα ξαναζήσω όλα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, με όποιο κόστος. Η ζωή μου είχε ενδιαφέρον, αλλιώς φαντάζομαι θα ζούσα μια μετριότητα και δε την θέλω την μετριότητα δεν την μπορώ.»

Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε και για την αγάπη του για την Κρήτη και για τις ομοιότητες ανάμεσα στην Μάνη και στο νησί.

«Έχει μελετηθεί αυτό, επειδή πολλοί άνθρωποι εξαιτίας των βεντετών και του αλληλοσκοτωμού στην Κρήτη, φεύγανε, έφευγε ο κόσμος και πήγε στην Πελοπόννησο, στη Μάνη. Κουβαλήσανε οι άνθρωποι τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.

Τέλος ο ηθοποιός μίλησε και για τους δυο γιούς του: «Ο γιος μου ο μικρός θέλει να γίνει σκηνοθέτης. Είναι ένα παιδί ανατρεπτικό, προχωρημένο. Μου λέει πατέρα εσύ κάνεις αηδίες, εγώ κάνω σοβαρά πράγματα.» είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός.

Ο μεγάλος του ο γιος έχει αλυσίδα εστιατορίων.

«Τακτοποιούνται τα παιδιά μου Ελένη, άρα και εγώ χαλαρώνω και μετά.. πάω Κρήτη!» δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Γιώργου Παρτσαλάκη: