Φαντασμαγορικός γάμος στο Μόντε Κάρλο, με έντονο άρωμα Ελλάδας και τη Ρίτα Όρα να κλέβει τα φλας επί σκηνής.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ο εφοπλιστής-οικονομικός αναλυτής και κροίσος Σάμι Ζέιν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Ολλανδή Λόρεν Φαν Μπέρκελ. Δόθηκαν μάλιστα δύο δεξιώσεις -μία πριν και μία μετά το μυστήριο- με φόντο παραμυθένια σκηνικά και πυροτεχνήματα.

Ποια λαμπερά ονόματα έδωσαν το παρόν στο πρώτο πάρτι

Το πρώτο πάρτι, παρουσία (μεταξύ 700 προσκεκλημένων) των Άννας Βίσσης, Αντώνη Ρέμου, Κατερίνας Παναγοπούλου, Μαριέττας Χρουσαλά-Λέοντα Πατίτσα, Σήλιας Κριθαριώτη-Νίκου Τσάκου, Μαρίνας Βερνίκου-Μίλτου Καμπουρίδη, Βασίλη-Ρόης Αποστολοπούλου, Xρύσανθου Πανά, Mπέσσυς Λαιμού και Νίκου Αλιάγα, πραγματοποιήθηκε στο «La Terrace», στο roof top του Καζίνου του Πριγκιπάτου. Την επομένη, μετά το γάμο, ακολούθησε δεξίωση στο «Monte-Carlo Sporting-La salle des etoiles», με dress code black tie και μενού που περιλάμβανε τρία πιάτα, συνοδεία εκλεκτών γαλλικών κρασιών, και γλυκό.



Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους να φέρουν αρνητικό PCR test, που θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί 48 ώρες νωρίτερα από την έναρξη των εορτασμών, όπου τραγούδησαν Αντώνης Ρέμος και Άννα Βίσση, με guest star τη Ρίτα Όρα: η τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε μισό εκατομμύριο ευρώ για να δώσει το «τέμπο» στην πιο ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού.

Αρχικά, ακουγόταν ότι θα τραγουδούσε η JLo με αντίτιμο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά τα ηνία πήρε η Αλβανή σταρ. «Είναι μουσικός, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας. Κυρίες και κύριοι, ας υποδεχθούμε, όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να υποδεχόμεθα, με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα, τη Ρίτα Όρα», τόνισε ο Νίκος Αλιάγας, που την προλόγισε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, οπότε εμφανίστηκε on stage κι ερμήνευσε το χιτ της «Let you love me».

Το ζευγάρι των νεόνυμφων γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013, με τον Σάμι να ερωτεύεται τη Λόρεν κεραυνοβόλα. Η οικογένεια του Ζέιν κατέχει τη Νaftomar Shipping & Trading, που ιδρύθηκε το ’72 στη Βηρυτό, αλλά το ’91 μετέφερε την έδρα της στην Αθήνα - εξ ου και η πλειάδα των Ελλήνων προσκεκλημένων.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time