Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι η μεγαλύτερη υπέρμαχος της απελευθέρωσης και της φυσικής ομορφιάς, οπότε δεν θα μπορούσε να μην προωθήσει αυτές τις δύο έννοιες και την ημέρα των γενεθλίων της.

Μάλιστα, το έκανε με τον πιο όμορφο τρόπο. Για τα 49α γενέθλιά της, η ηθοποιός πόζαρε γυμνή στην μπανιέρα του σπιτιού της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας πως απολαμβάνει ιδιαίτερα την ελευθερία της, ειδικότερα σε αυτές τις στιγμές χαλάρωσής.

Οι θαυμαστές και οι φίλοι της στο Instagram έσπευσαν να της στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους στα σχόλια της ανάρτησής της.

Το πιο τρυφερό μήνυμα όμως, της το έστειλε ο σύζυγός της, Μπραντ Φάλτσακ. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία της ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Όταν ζεις με αυτή την γυναίκα, κάποια πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα προφανή είναι ότι είναι όμορφη και αστεία, της αρέσουν τόσα πράγματα και είναι διαρκώς απασχολημένη.

Ας την παρατηρήσουμε κι εμείς, όπως κάνει εκείνη τόσα χρόνια. Αν κάποιος αξίζει να γιορτάσει, είναι εκείνη. Χρόνια πολλά».