Η παρουσιάστρια του «Κοινωνία ώρα Mega», Ανθή Βούλγαρη, καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την πορεία της μέχρι την κεντρική παρουσίαση εκπομπής, για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ενώ παράλληλα συγκινήθηκε με την προβολή ενός αφιερώματος στο πρόσωπο της από την εκπομπή.

Η πρώτη συνεργασία και η φιλία ζωής

«Ο Χάρης Λεμπιδάκης με προσέγγισε στο πλατό σου Ελένη και μου πρότεινε εκεί ο Νάσος Γουμενίδης, που ήταν μαζί σου στην εκπομπή, μια συνεργασία στην εφημερίδα. Εγώ δεν ήξερα κανέναν στην Αθήνα και πήγα, εκεί γνώρισα και την κολλητή μου την Μαλβίνα στο δικό σου πλατό. Πάντα έκανα ελεύθερο ρεπορτάζ. Μου άρεσε η ψυχαγωγία πάντα, μου αρέσει και η ενημέρωση, αλλά με έναν δικό μου τρόπο, με τον τρόπο που κάνω τώρα. Τα λέω απλά, όπως τα λέει ένας καθημερινός άνθρωπος.»

«Έχω έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση στην εκπομπή. Με έχουν αντιμετωπίσει με αμφισβήτηση. Για αυτό επιμένω κάποιες φορές να πάρω μια απάντηση. Αν ξέρω ότι θα πάρω κάτι, θα το κάνω ο κόσμος να γυρίσει.», είπε για την καριέρα της η παρουσιάστρια.


Όταν προβλήθηκε ένα μικρό αφιέρωμα της εκπομπής στο πρόσωπό της, με την Ανθή Βούλγαρη να συγκινείται.

Η δημοσιογράφος πριν τέσσερα χρόνια πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο στο κεφάλι και ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της και για εκείνη η σημερινή μέρα είναι σαν να είναι τα δεύτερα γενέθλιά της!

Η Ανθή Βούλγαρη είχε ξεχάσει ότι η σημερινή μέρα είναι σημαντική για εκείνη και βλέποντας το βίντεο, λύγισε και μαζί της και η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε!

Ε.Μ.: Κι εμένα με συγκίνησες που συγκινήθηκες.

Α.Β.: Τα δεύτερα γενέθλιά μου σήμερα ναι, το είχα ξεχάσει τελείως. Σαν σήμερα, πριν από τέσσερα χρόνια. Ένα χαρτομάντηλο ρε παιδιά…