Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μόρτζος είπε μεταξύ άλλων εφημερίδα «On Time»: «Αυτό θεωρώ ότι είναι έντιμο. Έπρεπε οι κυρίες αυτές, τις οποίες βέβαια σέβομαι ως καλλιτέχνιδες, όταν έγινε το συμβάν, την ίδια μέρα, να πάνε να πάνε να το καταγγείλουν.

Αυτά τα άλλα, πριν από 10 χρόνια, πριν από 18 χρόνια, πριν από 22 χρόνια ή έχει παραγραφεί, αυτά με συγχωρείς πολύ αλλά είναι τσαρλατανισμοί. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα».

Δείτε ακόμη: Μόρτζος στην «On Time» για Φιλιππίδη - Έπεσα από τα σύννεφα - Η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο «Πρωινό» και στη συνέχεια ο Γιάννης Μόρτζος βγήκε τηλεφωνικά και τοποθετήθηκε εκ νέου επί του θέματος.

Ο ηθοποιός συνομιλώντας με τους παρουσιαστές και το πάνελ της εκπομπής επανέλαβε την άποψή του λέγοντας «γιατί βγήκαν και μίλησαν τώρα» και δεν το κατήγγειλαν όταν συνέβη ο βιασμός.

Μάλιστα ο ηθοποιός αναρωτήθηκε πώς γίνεται μια γυναίκα που κάποιος την έχει βιάσει πριν από χρόνια να συνεργάζεται ξανά μαζί του λέγοντας πως η κοινωνία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δεχτεί τον εγκληματία.

Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε ποια «ποια ήταν η σχέση του Φιλιππίδη με τις καταγγέλλουσες». Βεβαίως όπως είπε το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Οι τοποθετήσεις του ηθοποιού προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ακούω και σέβομαι και την ηλικία και την πορεία, όμως, μου κάνει τόσο εντύπωση, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό.

Αλήθεια σας λέω, ήμουν σίγουρη ότι κάτι παρεξηγήθηκε. Είναι η αλήθεια μου. Αυτό περίμενα σήμερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: