Αν και αρχικά ο γάμος των Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλικής Μιλλούση ήταν να γίνει το καλοκαίρι του 2020, λόγω πανδημίας αναβλήθηκε και θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στη Γλυφάδα. Η μεγάλη μέρα λοιπόν έφτασε!

Δύο αθλητές που γνωρίστηκαν μέσα από τον χώρο της γυμναστικής και πλέον έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια με τα δυο πανέμορφα κορίτσια τους, τη Σοφία και Ελένη.

Εκείνη, ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών, αντίστοιχα και εκείνος στα πέντε του χρόνια. Η παιδική ηλικία και των δυο διέφερε πολύ από εκείνη των συνομήλικών τους, χρειάστηκε να στερηθούν πολλά για να μπορέσουν να αγγίξουν το όνειρό τους, που δεν ήταν άλλο από την κορυφή. Αυτό ήταν ένα μόνο από τα στοιχεία εκείνα που θα τους ένωναν για πάντα.

Η κορυφή για τη Βασιλική ήρθε μέσα από πολλά εμπόδια αφού πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως μια αθλήτρια της ενόργανης δεν έχει μέλλον στα 20 της χρόνια. Σε πείσμα όλων όμως η Βασιλική τα κατάφερε αφού έκτοτε κατέκτησε περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2012 κατάφερε να γίνει η κορυφαία στο δοκό ισορροπίας και μάλιστα υπάρχει και άσκηση με το όνομά της. Παρόλα αυτά, μετά την τρίτη της συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο, είχε ήδη μέσα της πάρει την απόφαση να αποσυρθεί και εκείνος να είναι ο τελευταίος της αγώνας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από την άλλη θέλησε να απέχει για λίγο και έτσι στα 15 του σταμάτησε τον αθλητισμό για τρία χρόνια για να επιστρέψει κατά την ενηλικίωσή του και όντας σίγουρος πια για τον στόχο του, να γίνει το χρυσό παιδί των κρίκων έχοντας κατακτήσει δεκάδες χρυσά -και όχι μόνο- μετάλλια σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις αλλά και Ολυμπιάδες.

Η Βασιλική και ο Λευτέρης ήξεραν πως η ζωή του αθλητή δεν είναι εύκολη. Ήξεραν ότι ο δρόμος που είχαν επιλέξει να ακολουθήσουν απαιτεί αρκετές θυσίες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ακόμη ήταν παιδιά. Εκείνη 6 χρόνια μεγαλύτερή του…. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αναπτυχθεί μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας… Ήταν το 2014 όταν συνειδητοποίησαν πως η χημεία ανάμεσά τους ξεπερνά τα πλαίσια της φιλίας, του θαυμασμού και της εκτίμησης που είχαν ο ένας για τον άλλο. Ήταν τότε που κατάλαβαν πως ήθελαν να ενώσουν τις ζωές τους και να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Ο γάμος ανεβλήθη λόγω πανδημίας

Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020 μετά την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τα σχέδιά τους ωστόσο αναβλήθηκαν μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω πανδημίας, αυτό όμως δεν επισκίασε τη χαρά τους. Ο έρωτάς τους με τον χρόνο δυναμώνει και μέσα στο καλοκαίρι του 2020 η Βασιλική Μιλλούση κάνει την έκπληξη, ανακοινώνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η δεύτερη κορούλα τους ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 και ο Λευτέρης πλέον μοιάζει να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου έχοντας δίπλα τους τις τρεις γυναίκες της ζωής τους. Τελικά, αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν πρώτα μια διπλή βάπτιση για τα κοριτσάκια τους που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Τα ονόματα των κοριτσιών τους Σοφία και Ελένη.

Και… σήμερα είναι ο θρησκευτικός τους γάμος στη Γλυφάδα.