Η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για το άγχος που ένιωσε όταν ο Γιάννης Βουρός πήρε τηλέφωνο τον άντρα της.


Το αστείο περιστατικό με τον Γιάννη Βούρο

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως υπήρξε στο παρελθόν πολύ ερωτευμένη με Έλληνα ηθοποιό και μάλιστα δεν δίστασε να τον κατονομάσει.

Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη υπήρξε πολύ ερωτευμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο.

«Δηλώνω ότι έχω υπάρξει πολύ ερωτευμένη με τον Γιάννη Βούρο. Θεωρώ ότι ήταν ένας από τους πιο ωραίους πρωταγωνιστές, ιδίως όταν έκανε τον κακό, τον γκομενιάρη που πλήγωνε τις γυναίκες στα σίριαλ της Άννας Ανδριανού…», εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτή η φωνή του η φοβερή, το ύφος, αυτό το βλέμμα… ήμουν πολύ ερωτευμένη!», συμπλήρωσε χτες η παρουσιάστρια.

«Ο Γιάννης Βούρος πήρε τον άντρα μου και έμεινα…Λέω τι τον πήρε να του πει;», αναφερόμενη σήμερα στον παλιό της έρωτα με τον ηθοποιό.

Η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της και ο μισογυνισμός

«Γελάω με τα sites ή όταν γράφουν κάτω από τις φωτογραφίες με τον άντρα μου‘ κοιτά την γριά, δίπλα του’. Δεν απαντώ σε σχόλια μόνο όταν είναι καλοπροαίρετα και μπορούν να σε βοηθήσουν. Σε μια κοινωνία που μιλάμε για πατριαρχία και γυναικοκτονία γιατί δεν μιλάμε για μισογυνισμό; Το να θες να θίξεις και να προσβάλεις το φύλο σου δεν σε τιμά», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν σταματάνε ποτέ τα ταμπού και τα στερεότυπα. Είναι σαν ακυρώνεις στους άλλους τον σκοπό του φύλου σου.».

Μίλησε για τοξικούς ανθρώπους και δύσκολες συνεργασίες

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο. Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω» και συμπλήρωσε: «Με τα πρέπει δεν τα πηγαίνω καλά. Νομίζω πρέπει εσύ να την απαντήσεις εσύ Ελένη. Το δικό μου εγχειρίδιο; Πως πορεύομαι εγώ αυτά τα χρόνια. Μου αρέσει να παίζω καλά και καθαρά με τους συνεργάτες μου, τους φροντίζω και τους αγαπώ. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος. Ο κόσμος πια ξέρει, είναι γάτα! Ελπίζω κάποια στιγμή θα ξεβρακωθούν πρόσωπα της τηλεόρασης επιτέλους. Όλοι κάνουμε λάθη και ατοπήματα. Είναι σκληρό σπορ. Δεν είναι καλός ανταγωνισμός είναι τοξικός. Πρέπει να έχεις έναν καλό ηθικό αξιακό σύστημα. Το θέμα είναι να γίνονται λάθη, αλλά να διορθώνονται.

Σε στιγμές κρίσεις κλείνομαι στον εαυτό μου. Τρεις είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι. Είναι οι γονείς μου και άντρας μου, ο οποίος είναι ρεαλιστής. Ακούω την άποψη τους, αλλά στο τέλος την δική μου γνώμη θα ακούσω για να πάρω το κόστος επάνω μου», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.