Για τις «Επτά θανάσιμες πεθερές» μίλησε στο «Πάμε Δανάη» η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του MEGA Βίκυ Σταυροπούλου.

«Αυτή η σειρά ήταν φτιαγμένη με αγάπη και ήμασταν σαν οικογένεια. Πέρασε όλο το ελληνικό θέατρο από τις “7 θανάσιμες πεθερές” και όλες οι πεθερές ήταν υπέροχες», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν πολλά τα αστεία και ευτράπελα που συμβαίνανε. Το πιο αστείο που συνέβη και θυμάμαι ήταν με την Μαρία Καβογιάννη και την επική της ατάκα στον ηχολήπτη για τον ήχο. Σε ένα από τα γυρίσματα πήδηξα από το φορτηγάκι και “έσκασα” σχεδόν στο πεζοδρόμιο», συνέχισε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Η σειρά ξεκίνησε για μία σεζόν, αλλά τελικά έγιναν επτά. Στα γυρίσματα με το group therapy ήταν σαν να μαζεύτηκαν όλα τα ψυχιατρικά επεισόδια», είπε γελώντας.

Για τα νούμερα της τηλεθέασης

Όπως δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου, η ίδια δεν ασχολήθηκε ποτέ με την τηλεθέαση.

«Τα νούμερα της τηλεθέασης της σειράς δεν με ενδιέφεραν ποτέ, αντιλαμβανόμασταν την επιτυχία της σειράς από τις φυσικές αντιδράσεις του κόσμου. Ο μοναδικός άνδρας πεθερά ήταν ό Τασούλης ο Χαλκιάς. Είχε πλάκα να τον βλέπεις με κραγιόν».

«Στα γυρίσματα στη Λέρο η Σοφία Βογιατζάκη ξήλωσε με ένα ποδήλατο όλες τις πικροδάφνες του ξενοδοχείου που μέναμε. Την υποχρέωσα και πήγαμε βόλτα στο νησί, στο τέλος γυρίσαμε με φορτηγό», κατέληξε.