«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Εντάξει, είναι υπέρ της Σοφίας Μουτίδου, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με τη Λατινοπούλου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πήρε θέση υπέρ της Σοφίας Μουτίδου για με το βίντεο για τους ομοφυλόφιλους και σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» προβλήθηκε και η σχετική της ανάρτηση.

Δείτε ακόμη: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τη δυναμική των «γαλάζιων» υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, δεν θέλησε καν να ασχοληθεί με το θέμα, τονίζοντας για την Αφροδίτη Λατινοπούλου πως είναι απαράδεκτη.

«Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Εντάξει, είναι υπέρ της Σοφίας Μουτίδου, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με τη Λατινοπούλου. Δεν με αφορά η Λατινοπούλου», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ακόμη: Σοφία Μουτίδου - Χαμός από το βίντεο που ανέβασε για τους ομοφυλόφιλους (Βίντεο)

 «Το ότι η Λατινοπούλου είναι υπέρ κάτι δείχνει. Αλλά εμένα αυτή τη στιγμή δεν με αφορά να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Και πέρυσι, από προσωπική επιλογή και σε συνεργασία με την ομάδα δεν ήθελα ποτέ να σχολιάσω τη συγκεκριμένη γυναίκα. Για μένα είναι απαράδεκτη».



Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Σ. Μουτίδου: Δέχτηκα και απειλές

Σάλος έχει προκληθεί με το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους, ενώ στο πλευρό της στέκεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Τι απαντά η ηθοποιός στις αντιδράσεις στο twitter.


Η αντίδραση των συνεργατών της στις δηλώσεις για τους gay

Η κάμερα συνάντησε τους συνεργάτες της Σοφία Μουτίδου, οι οποίοι και μίλησαν για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού για τους ομοφυλόφιλους.