Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις της ηθοποιού Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μετά από την Κάτια Δανδουλάκη, την Ελενα Τζώρτζη, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, και ο Μέμος Μπεγνής εξέφρασε σήμερα τη διαφωνία του.

«Δεν άκουσα τις δηλώσεις και πληροφορήθηκα για αυτές μόλις χθες. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωσή της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, αλλά νομίζω πως αυτή η τοποθέτηση ήταν άτοπη. Τι σημαίνει πάθος; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητάω.

Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρός μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε έναν ειδικό για να τα διορθώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής, μιλώντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω πως το ταλέντο είναι κάτι, το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό, είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν ξέρω πώς σκεφτόταν εκείνη την ώρα η Ελισάβετ και το είπε αυτό».

Τι είχε δηλώσει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες:

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως.

Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά. Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».