Στο «Μεγάλο Κανάλι» στις αρχές της επόμενης χρονιάς, αναμένεται να έρθει το πολυαναμενόμενο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος», με στόχο να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η ιστορία της σειράς διαδραματίζεται στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδυθεί έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος δουλεύει ως δάσκαλος σε ένα σχολείο των Επτανήσων, όπου διδάσκει και η Μαρία Καβογιάννη. Η ζωή του θα ανατραπεί, όταν θα γοητευτεί από μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, την οποία θα υποδύεται η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης και όλη η ομάδα του «Δάσκαλου» βρίσκονται στους Παξούς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, από το οποίο σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram, όπου ο ίδιος και η Μαρία Καβογιάννη μιλούν αγγλικά.

Στο εν λόγω βίντεο η Μαρία Καβογιάννη παριστάνει την Αμερικανίδα, ισχυρίζεται ότι κατάγεται από το Λος Άντζελες και χαιρετά τους συναδέλφους της στα αγγλικά. Μετά από αυτό, όλοι «ξεκαρδίζονται στα γέλια».

Στη λεζάντα του βίντεο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημειώνει για την Μαρία Καβογιάννη: «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα. Οπότε απαιτεί έναν αγγλόφωνο ρόλο».



Αναφορικά με το cast, στο σίριαλ παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.