afroditi-liantou
Lifestyle

Αφροδίτη Λιάντου στην «Ελένη»: Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με την υποκριτική

Την πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς, φιλοξένησε στη σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη.

Η νεαρή ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε για τις σπουδές της, για το πώς προέκυψε ο ρόλος στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου αλλά και για το τι την έχει δυσκολέψει στα γυρίσματα.

«Οι σπουδές μου είναι μουσική, τραγούδι και σύνθεση. Από 12 χρονών έκανα στο Λονδίνο musical theatre μέχρι και τα 18 μου. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ μόνο με την υποκριτική. Μου άρεσε αλλά σε συνδυασμό με το τραγούδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πλέον μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει αυτό που ζω στη Γη της Ελιάς. Είναι πολύ δημιουργικό. Κάθε μέρα έχω κάτι καινούριο να καταφέρω. Αν έχω ευκαιρίες μετά τη σειρά θα ήθελα να το συνεχίσω».

«Για να κλαίω στη σειρά έκανα εξάσκηση»

Για το αν δυσκολεύεται να κλαίει στα γυρίσματα, ανέφερε: «Στη ζωή γελάω πάρα πολύ. Για να κλαίω στη σειρά έκανα εξάσκηση. Σκεφτόμουν στα πρώτα γυρίσματα κάτι πολύ άσχημο για να το καταφέρω. Πλέον μου είναι πιο εύκολο ή αν μου είναι δύσκολο βάζω γλυκερίνη».

Όσο για το πώς μαθαίνει τα λόγια της, υπογράμμισε: «Τα λόγια μου δεν τα μάθαινα εύκολα αλλά σιγά σιγά έχω συνηθίσει. Έχουμε μάθει τον τρόπο γραφής της κυρίας Βάνας Δημητρίου, κάποια πράγματα τα λέμε και συχνά και μου έχουν μείνει».

«Πολλά έχουν αλλάξει. Δεν έχω χρόνο ούτε για να βγω. Γυρίζω σπίτι από τα γυρίσματα και κοιμάμαι. Κάνουμε γυρίσματα στην Κύπρο, κάθε μέρα 12 ώρες», απάντησε σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στη ζωή της με τη σειρά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα