Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεοπτική οθόνη και, όπως έκανε πάντα, ξεκίνησε να μοιράζεται με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Τι της συνέβη όμως σήμερα νωρίς το πρωί; Σε ποιον ήθελε να στείλει email και σε ποιον έστειλε κατά λάθος; Όπως είπε, έστειλε ένα θέμα για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στον… Θοδωρή Μισόκαλο, τον αδερφό της, μπερδεύοντας τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

«Τι έκανα πάλι σήμερα το πρωί; Τη γνωστή μου ώρα, κατά τις 7. Είναι η ώρα που τους πιάνω όλους στον ύπνο… Είναι όλοι ελεύθεροι και διαθέσιμοι. Μέσα στα πολλά που έδειχνα στην αρχισυντάκτριά μου, στέλνω κι ένα θέμα στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ήσυχη εγώ ότι το πήρε. “Εμείς πότε;” τον ρώτησα. Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου και ήταν ο αδερφός μου και μου απαντάει “Κι εγώ αγάπη μου, έχω πεθυμήσει να πάμε ένα σινεμαδάκι. Όταν είσαι έτοιμη, μου λες”. Και σκέφτομαι ευτυχώς που δεν το πήρε κανένας άλλος, γιατί… Αν πάρετε email από μένα, μπορεί να μην είναι για εσάς… Μην αγχωθείτε… Στη βιασύνη μου πάνω, θα το έχω στείλει λάθος» είπε η παρουσιάστρια.

«Θα αλλάξω νούμερο» είπε με χιούμορ στο τέλος ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.