Και μαζί και χώρια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον πρώην σύζυγό της. Η hot influencer, που μας συστήθηκε από τον πρώτο κύκλο του μοντελοριάλιτι «My Style Rocks», εδώ και ένα χρόνο και πλέον έχει χωρίσει από τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις – κάτι που αμφότεροι έχουν δηλώσει.

Έτσι, εξακολουθούν να κυκλοφορούν και μαζί κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία και τώρα ο φακός μας τους εντόπισε σε βόλτα με τη μηχανή του γιατρού στο Κολωνάκι. Με το σορτς της στο χρώμα της άμμου και με τις φονικές της καμπύλες, η Αλεξάνδρα εύκολα μαγνήτισε τα (ανδρικά και όχι μόνο) βλέμματα, αυτή τη φορά όμως τη… δόξα την έκλεψε το σκυλάκι της, που το είχε στην αγκαλιά της.



Ο λόγος για τη Ρίτσι, στην οποία έχει τρελή αδυναμία. Τόση μάλιστα που στο παρελθόν σκεφτόταν να της κάνει και λογαριασμό στο Instagram! Το άλλο ενδιαφέρον; Το μπεζ σορτσάκι της, που είναι σούπερ: προφανώς του έχει αδυναμία, αφού το πήρε μαζί της και στη Ρώμη και πόζαρε φορώντας το όλο χάρη και καμάρι, με φόντο τα περιώνυμα σκαλοπάτια της Piazza d’ Espagna, απ’ όπου κατέβαινε η Όντρεϊ Χέπμπορν στο κλασικό ρομάντζο με παρτενέρ τον Γκρέγκορι Πεκ «Διακοπές στη Ρώμη».



*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time