Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σύντομα θα κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ενώ τόνισε πως υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοί της που έχουν κι αυτοί πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη με τα προσωπικά μου, έχω μια μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων δίπλα μου. "Η Φάρμα" ήρθε την περίοδο του εγκλεισμού, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι. Παλαιότερα μου είχαν προτείνει να πάω στο "Dancing With The Stars"», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Δείτε ακόμη: Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στα 47 και εντυπωσιάζει (Εικόνα)

Η Σοφία Παυλίδου συνέχισε: «Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου για τη δική της εμπειρία από κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο εργασίας της.

Δείτε ακόμη: Σοφία Παυλίδου - Έχω δεχτεί πολλές συγγνώμες από όσους δεν με άκουσαν για την κακοποίηση μου (Βίντεο)

«Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Τέλος, αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε ότι έχουν πολύ καλή σχέση.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί: