Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το Σάββατο το απόγευμα επισφράγισαν τον έρωτά τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στο κτήμα «Πολυχώρος Ονείρων», παρουσία φίλων και συγγενών. Λίγο μετά πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Μελίτα-Δήμητρα.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το νυφικό που επέλεξε και έλαμπε δίπλα στον Ετεοκλή Παύλου και τη μικρή Μελίτα. Γαμπρός και νύφη είχαν ετοιμάσει γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα ένα ιδιαίτερο τραγούδι, το οποίο μάλιστα είπαν μαζί! Ο τίτλος του κομματιού είναι «Η δική μας πρεμιέρα», σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού και κυκλοφόρησε χθες, την επομένη του γάμου, από το επίσημο κανάλι της Spicy στο YouTube και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.
Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το γάμο του για πέρυσι, αλλά λόγω του κορωνοϊού είχαν αναγκαστεί να τον αναβάλουν, καθώς ήθελαν να έχουν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η νύφη για την περίσταση είχε επιλέξει ένα υπέροχο, μακρύ και πλούσιο νυφικό από τον οίκο Καραβερβέρη το οποίο είχε συνδυάσει με μακρύ πέπλο. Ήταν στράπλες και με δαντέλα και, παρότι ήταν αρκετά φαρδύ, πήγαινε πολύ στη γνωστή τραγουδίστρια.

Απαστράπτουσα, η Ελένη Χατζίδου οδηγήθηκε από τον πατέρα της στο γαμπρό, ο οποίος έφτασε στο χώρο κρατώντας στην αγκαλιά του τη μικρή τους, η οποία πήρε δύο ονόματα: Μελίτα-Δήμητρα. Κουμπάρα στο γάμο τους ήταν η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη, ενώ νονοί της μικρής Μελίτας-Δήμητρας ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time