Τον καλλιτεχνικό κόσμο συγκλόνισε ο θάνατος του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), με τον γνωστό τράπερ να βυθίζει άπαντες στη θλίψη.

Για πολλούς μάλιστα ο χαμός του φίλους τους, έσκασε σαν «βόμβα», καθώς με πολλούς από αυτούς βρίσκονταν το ίδιο βράδυ στο γάμο αγαπημένης τους φίλης και τραγουδούσαν στο γαμήλιο πάρτι της.

Ο γνωστός τράπερ,για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου κατέληξε.

madclip

Το τραγικό αυτό δυστύχημα επανέφερε στη μνήμη πολλών, το θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Η τραγική σύμπτωση είναι πως ο Mad Clip και ο Παντελής Παντελίδης έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα, ενώ τα δύο τροχαία έγιναν σε απόσταση 8 χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού.

Το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Τραυματίστηκαν επίσης οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

pantelidis

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

Ανάρτηση για τον θάνατο του Mad Clip έκανε η Μίνα Αρνάουτη η οποία τον Φεβρουάριο, του 2016 επέβαινε στο αμάξι που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης και κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τζιπ.

«Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού που ανασύρθηκε νεκρός ο Mad Clip. Σκέφτομαι πόσο πόνο προκάλεσε στους φίλους και συγγενείς του. Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο από τροχαίο ατύχημα έχω το ίδιο συναίσθημα.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε ότι το αμάξι είναι ένα μέσο για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη και όχι να καταλήξετε σε εντατικές , με τεχνητά μέλη , λιγότερα εσωτερικά όργανα στο σώμα σας και πιθανότατα την απώλεια της ίδιας της ζωής σας;
Εκείνης της μιας κ μοναδικής ζωής που δεν γυρνάει πίσω ποτέ ξανά!

Διάβασα ότι έτρεχε με 150χιλ. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να είναι ψέμα αλλά σε περίπτωση που ισχύει αυτές οι ταχύτητες είναι για αγωνιστικές πίστες, εκεί που όλοι όσοι παρευρίσκονται έχουν πάρει το ίδιο ρίσκο με εσένα. Τουλάχιστον αυτό...», έγραψε η ίδια.