Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του Σεπτέμβρη, καθώς ο τράπερ Mad Clip πέθανε σε ηλικία 34 ετών. Ο γνωστός καλλιτέχνης με τα εκατομμύρια views στο youtube, τις δεκάδες επιτυχίες και τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής “έσβησε” μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ήταν 2:30 η ώρα τα ξημερώματα, όταν ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γίνει σμπαράλια και οι πυροσβεστικές δυνάμεις να χρειαστούν περίπου δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο επιτυχημένος ράπερ τραυματίστηκε βαριά και δυστυχώς λίγες ώρες μετά κατέληξε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που έβλεπαν τον καλό φίλο τους, Mad Clip. Από την ώρα που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση σύσσωμη η showbiz εξέφρασε δημόσια τη θλίψη της για τον θάνατό του.

Ελένη Φουρέιρα, Έλενα Παπαρίζου, Καίτη Γαρμπή, Τάμτα, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρήστος Μάστορας, Josephine, Snik, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χρήστος Δάντης, Αλέξανδρος Κοψιάλης, Πένυ Αγοραστού, Ηλίας Βρεττός αποτελούν κάποιους από τους ανθρώπους που τον αποχαιρέτησαν δημόσια. 

Έλενα Παπαρίζου

Κατερίνα Καινούργιου

Τάμτα

Καίτη Γαρμπή

Χρήστος Μάστορας

Γρηγόρης Αρναούτογλου























Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φαίη Σκορδά

Γρηγόρης Γκουντάρας

Αλέξανδρος Κοψιάλης















Χρήστος Δάντης















Κωνσταντίνος Παντελίδης

Τριαντάφυλλος

Snik

Josephine

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:08

Νίκος Κοκλώνης

Γιώργος Παπαδόπουλος

Χαρά Βέρρα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη 

Παντελής Τουτουντζής

Ηλίας Βρεττός

Πένυ Αγοραστού

Νίκος Μουτσινάς

Κώστας Σόμμερ

Χάρης Βαρθακούρης

Βο

Λούκας Γιώρκας