Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην κάμερα του Love It και τη Σίσσυ Καλλίνη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, για το αν θα την ξαναδούμε στην τηλεόραση, αλλά και ότι θα γίνει για δεύτερη φορά θεία.

Η γνωστή δημοσιογράφος αρχικά ανφέρθηκε στις πυρκαγιές που έφθασαν κοντά στο σπίτι της, αλλά και τις πλημμύρες πριν δυο χρόνια στην Μάνδρα: «Στη Μάνδρα δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα γιατί μετά τις καταστροφικές πλημμύρες με πολλούς νεκρούς ήρθαν οι πυρκαγιές. Καταστράφηκε ένα μέρος που έχω περάσει τα καλύτερα παιδικά μου χρόνια. Αναφέρομαι στο όρος Πατέρα που κάθε Αύγουστο πηγαίναμε με το κατηχητικό κατασκήνωση και μπαίναμε σε μία κατάσταση ασκητικής ζωής. Ήμασταν όλη μέρα προσευχή και λίγο φαγητό».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε γιατί δεν θα τη δούμε στο «Πρωινό» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπως ακουγόταν:  «Δεν συνηθίζω να λέω τι προτάσεις έχω ούτε για πράγματα που δεν έγιναν. Δεν έχει σημασία γιατί δεν έγινε. Με τη Φαίη και τον Γιώργο είμαστε φίλοι ό,τι και να γίνει. Έχει κάνει τον κύκλο του. Ό,τι είχα να δώσω εκεί το έχω δώσει».

Αποκάλυψε όμως ότι επιστρέφει στην τηλεόραση: «Ο πρόεδρος της Barking Well ο Νίκος Κοκλώνης με κάλεσε και συμφωνήσαμε για κάτι την καινούργια σεζόν που δεν είναι ανακοινώσιμο. Θα το ανακοινώσει ο ίδιος και το κανάλι φυσικά».

Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι η σύζυγος του αδελφού της είναι ξανά έγκυος αλλά και ότι δεν θα γίνει η βάπτιση του ανιψιού της αυτόν τον μήνα λόγω της περιρρέουσας κατάστασης.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχω μία σχέση απαραίτητα ή ότι πρέπει να έχεις κάποιον για να περνάς καλά» είπε.