Η Ελεονώρα Ζουγανέλη το φετινό καλοκαίρι κάνει περιοδεία με συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί δήλωσε στο ένθετο του πολιτισμού «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά και στον Γιάννη Ξυνόπουλο:

«Η συμβίωση είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι που έχεις να αντιμετωπίσεις. Είναι η ζωή. Όμως η ζωή αλλάζει 100% περισσότερο με τον ερχομό ενός παιδιού - φαντάζομαι, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν το γνωρίζω.

Η συμβίωση ωστόσο είναι ένας καθημερινός στόχος. Το να βρεις δηλαδή ισορροπίες και να γνωρίσεις έναν άνθρωπο στην ουσία του.

Το να βρεις τα κοινά, να αντιμετωπίσεις τις διαφορές, γιατί σαφώς είμαστε άνθρωποι με διαφορές όλοι και συνήθως μας έλκουν άνθρωποι που έχουν διαφορετικά στοιχεία από εμάς.

Οπότε η ζωή αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Άλλα πράγματα αρχίζουν να έχουν αξία και είναι κάτι το οποίο νομίζω ότι προς το παρόν το βρίσκω πολύ αναζωογονητικό και πολύ ζωντανό».