Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν τον Αχιλλέα-Ανδρέα, γιο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, που περνά το πρώτο του καλοκαίρι µε τη σύντροφό του, αλλά και την οικογένειά του.

Ο 20χρονος νεαρός πρίγκιπας βγαίνει µε τη συνοµήλική του Ισαµπέλα Μασενέ, που είναι µοντέλο και φωτογράφος, όπως έγινε γνωστό από το ισπανικό περιοδικό «Hola». Οι πρώτες τους κοινές εµφανίσεις έγιναν στις Σπέτσες, όπου πέρασαν µέρος των διακοπών τους µε την οικογένεια Γλίξµπουργκ.

Οι γονείς του Αχιλλέα τη λάτρεψαν από την πρώτη στιγµή, ενώ η όµορφη σύντροφος του γιου τους δείχνει να έχει µεγάλη οικειότητα µαζί τους.

Η ίδια από την πρώτη στιγµή ένιωσε πως ήταν µέλος της οικογένειας. Μάλιστα, πολύ στενή σχέση έχει και µε την αδελφή του συντρόφου της, Ολυµπία, γι’ αυτό και παρευρέθηκε στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε ένα Σαββατοκύριακο στην Ιµπιζα. Το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε λίγες ηµέρες µετά στις Σπέτσες.
axileas
Εκεί επιδόθηκαν σε µεγάλες βόλτες µε ποδήλατα, έβγαλαν φωτογραφίες, ανέβασαν στα social media αστεία βίντεο και πολλές φορές έκαναν πλάκες µε όλη την οικογένεια.


Η Ισαµπέλα ήρθε επίσης κοντά µε τον θείο του Αχιλλέα, Φίλιππο, και µε τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ. Στο αγαπηµένο τους νησί έδειχναν πολύ ερωτευµένοι, ενώ σε κάθε οικογενειακό τραπέζι ο Αχιλλέας συνόδευε τη σύντροφό του, η οποία απολάµβανε την παρέα όλων.
αχιλεας_3

Χρυσή μόδα

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει και την οικονοµική δυναµική που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόµα για να σχεδιάσουν το µέλλον τους. Η Ισαµπέλα είναι η κόρη του Αρνό, ιδρυτή του ∆ιαδικτύου Net-aPorter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς µόδας µέσω ∆ιαδικτύου.

Η µητέρα της, Nάταλι Μασενέ, δηµιούργησε το λιανικό εµπόριο υψηλής µόδας Neta-Porter ενώ βρισκόταν στο τραπέζι της κουζίνας της σε ένα διαµέρισµα στo Τσέλσι το 2000. Σήµερα, η ιστοσελίδα έχει έξι εκατοµµύρια µοναδικούς επισκέπτες τον µήνα και πουλά 390 brands σε 170 χώρες µε τρελά κέρδη. Ωστόσο, το 2015 η Mασενέ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εταιρεία µόδας, λίγο µετά την επιβεβαίωση της συγχώνευσης µεταξύ της Ne a-Porter και της ιταλικής εταιρείας Yoox. Το 2015 οι γονείς της Ισαµπέλα, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια γάµου, χώρισαν.

αχιλεας
Η µητέρα της ζει στο Donhead House, ένα αρχοντικό στο Wiltshire, ενώ ο πατέρας της έχει παντρευτεί το πρώην µοντέλο και σχεδιάστρια Caroline Sciamma. Η Ισαµπέλα έχει µία αδελφή, την Αβα, η οποία είναι 15 ετών, και έναν θετό αδελφό, τον Λεονάρντο, από τον δεύτερο γάµο του πατέρα της. Εν µέσω πανδηµίας η 20χρονη κληρονόµος, ενώ σπούδαζε Αγγλική Λογοτεχνία και Κινηµατογράφο στο Πανεπιστήµιο της Καλιφόρνια, µοίρασε τον υπόλοιπο χρόνο της βοηθώντας το Pretty Bird a Think Tank, µια εταιρεία παραγωγής και επαγγελµατικού προσανατολισµού. Ακριβώς εκείνη τη στιγµή η εταιρεία IMG Models τής πρότεινε συνεργασία.

Το ίδιο καλοκαίρι, του 2020, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του περιοδικού «Wonderland». Στη συνέντευξή της είχε µιλήσει γα το πάθος της για τη σκηνοθεσία και το σενάριο, ενώ είχε αναφερθεί και στη µεγάλη της ανησυχία για την κλιµατική αλλαγή. Πολύπλευρη και περίεργη, της αρέσει να βρίσκεται µπροστά και πίσω από την κάµερα. Οι δύο νέοι έχουν πολλά κοινά, καθώς είναι αφοσιωµένοι στην επιχείρηση µόδας, µεγάλωσαν στο Λονδίνο και ενδιαφέρονται και οι δύο για την Τέχνη και τη φωτογραφία.

Κινηματογράφος

Ο εγγονός του Κωνσταντίνου Β’ και της Αννας-Μαρίας της ∆ανίας γεννήθηκε στο ιατρικό κέντρο Weill Cornell στη Νέα Υόρκη, πριν από 20 χρόνια. Βαφτίστηκε Αχιλλέας-Ανδρέας της Ελλάδας, µε τίτλο «Βασιλική Υψηλότητα», στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Είχε επτά νονούς, συµπεριλαµβανοµένης της Iνφάντα Eλενα της Ισπανίας.

Σε αυτή την τελετή παρευρέθηκε και η βασίλισσα Σοφία, η µεγάλη θεία της από την πλευρά του πατέρα της. Φοιτητής στο Πανεπιστήµιο της Νέας Υόρκης, µοιράζει τον χρόνο του µεταξύ ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας. Ο Αχιλλέας ανακάλυψε το πάθος του για τον κόσµο του κινηµατογράφου στο οικοτροφείο στα περίχωρα του Λονδίνου, όπου πέρασε πέντε χρόνια, στο Wellington College στο Berkshire. Από το 2017 προσπαθεί να απογειώσει την καριέρα του ως ηθοποιός, ενώ προσπάθησε να βαδίσει και στα βήµατα της ηθοποιού θείας του, Θεοδώρας Γκρις, παίζοντας για ένα φεγγάρι στη σειρά «Τόλµη και γοητεία».