Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης δημιουργεί θεατρική ομάδα στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκανε πρόταση να συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Να θυμίσουμε ότι, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε προφυλακιστεί στις 26 Φεβρουαρίου. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός όμως δεν μπορεί να απαρνηθεί την θεατρική του ιδιότητα.

Έτσι, μετά το Εθνικό Θέατρο όπου υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής, έστησε τη δική του θεατρική ομάδα μέσα στις φυλακές, κι έχουν ξεκινήσει οι πρόβες για την θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει.

Δείτε ακόμη: Λιγνάδης και Φιλιππίδης βρήκαν τρόπο να «αποδράσουν» από τη ρουτίνα των φυλακών

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες στην θεατρική ομάδα μετέχουν οι κρατούμενοι από τα γειτονικά κελιά του σκηνοθέτη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες αποτελείται από 10 άτομα.

Μέσα στην θεατρική ομάδα είναι και ο προπονητής της ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου που κατηγορείται για τον βιασμό της τότε 11χρονης πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει προτείνει ο Δημήτρης Λιγνάδης και στον συγκρατούμενό στις φυλακές της Τρίπολης ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη να συμμετάσχει στο θεατρικό εγχείρημα, ωστόσο ο πρόσφατα προφυλακισμένος ηθοποιός δεν έχει ανταποκριθεί θετικά.

Βεβαίως, τίποτα δεν αποκλείεται καθώς οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται τον ίδιο θάλαμο, τους χωρίζει ένα μονό κρεβάτι, και έτσι βρίσκονται πολλές ώρες μαζί στον ίδιο χώρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: