Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη Λάουρα Νάργες, όχι μόνο λόγω των πυρκαγιών, αλλά και γιατί δεν τα γιόρτασε μόνη! Η παρουσιάστρια, που τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν αναφέρεται στα προσωπικά της μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, είναι ξανά ερωτευμένη!

Μετά από μια περίοδο περισυλλογής, που έδωσε έμφαση περισσότερο στα επαγγελματικά της, η όμορφη Λάουρα ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Χρήστο Σαντικάι. Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter. Αργότερα τον είδαμε το 2014, σε ηλικία δεκαεννέα ετών, στο «The Voice» να ερμηνεύει το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι» του Νίκου Βέρτη, ωστόσο κανένας κριτής δεν γύρισε. Τον ξαναείδαμε και το 2015 σε μια δεύτερη προσπάθεια, που όμως είχε την ίδια κατάληξη.

Πριν από ένα χρόνο η γνωριμία τους

Παρ’ όλα αυτά, ο Χρήστος δεν το έβαλε κάτω, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του, ξεκινώντας να τραγουδάει σε ελληνικά μαγαζιά της Αθήνας. Σήμερα ο 27χρονος πια Χρήστος υπογράφει κάποια από τα πιο αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που ερμηνεύουν ο Ηλίας Βρεττός, ο Σταν, ο Νικηφόρος και άλλοι. Η γνωριμία του με τη Λάουρα Νάργες έγινε πριν από ένα χρόνο και μετά από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη βδομάδα ταξίδεψαν και στη Ρόδο όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event, ενώ βοήθησαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Αυτό το καλοκαίρι βρίσκει τη Λάουρα Νάργες εκτός από ερωτευμένη και πιο αδύνατη από ποτέ και απόδειξη τα μικροσκοπικά μπικίνι που επιλέγει τελευταία να φορά στις βουτιές της. Η ίδια κάνει εντατική γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της καθώς προετοιμάζεται για τον ΣΚΑΪ, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν θα μπει στο σπίτι του «Big Brother», αλλά θα συνεχίσει στο «The Voice» να μας δίνει τον παλμό των backstage.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time