Υπό τους ήχους της «Φραγκοσυριανής» και χειροκροτημάτων, ο πατέρας της Δανάης, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης, και ο αδερφός της παρέδωσαν τη νύφη στο γαμπρό.

Η Δανάη έλαμπε στο ολόλευκο νυφικό της, το λουκ του οποίου ολοκλήρωσε με λιτά κοσμήματα. Η λαμπερή ηθοποιός είχε τα μαλλιά της πλεγμένα ψηλά, χτένισμα που αναδείκνυε την ομορφιά του διακριτικά μακιγιαρισμένου προσώπου της. Και ο γαμπρός λαμπερός και κομψός με λευκό κουστούμι, δίπλα στη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού.



O πολιτικός γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου πραγματοποιήθηκε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, και το γάμο πραγματοποίησε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτική σύμβουλο κ. Ειρήνη Δράκου. Μάλιστα η ημέρα που επέλεξε το ζευγάρι δεν ήταν τυχαία καθώς το Σάββατο είχε τα γενέθλιά της η νύφη.




Ποιοι έδωσαν το παρών 

Παρόντες ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού και μερικοί καλοί φίλοι, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Από τη γαμήλια τελετή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπρωταγωνιστές της «Δροσούλας» στις «Άγριες Μέλισσες».

Tο «παρών» στη γαμήλια τελετή, μεταξύ άλλων, έδωσαν οι Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Δάσκαλος), Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου (αδελφές), Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος) με την Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου (Σοφούλα), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Καφετζής), Γιώργος Ηλιόπουλος (Κουρέας), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής), Κωστής Σαββιδάκης, καθώς και το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου «Polkar» (Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Καρανίκος), οι οποίοι υποδέχτηκαν με τα όργανά τους τη νύφη με το «Φραγκοσυριανή»



Η αναγγελία του γάμου τους

Πριν από ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, είχε δημοσιευτεί η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού. Συγκεκριμένα: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό… επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Ερμούπολη 09/07/2021».

Το love story

H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και από την αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα διακριτικοί και φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Τους τελευταίους μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως θα παντρευόντουσαν το καλοκαίρι, αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει σχετικά.

Στις αρχές Ιουνίου η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα του «Πρωινού» είπε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρεύονταν την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε διαψεύσει την είδηση λέγοντας με χιούμορ ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και δεν θα μπορέσει να παραστεί, η Κατερίνα Καινούργιου έστρεψε τα πυρά της εναντίον της συναδέλφου της στον ΑΝΤ1, την οποία κατηγόρησε για fake news, και η Φαίη Σκορδά απάντησε με αιχμές εναντίον ανθρώπων που πρόσκεινται στην παραγωγή των «Άγριων Μελισσών» και στο κανάλι του Αμαρουσίου που την παραπληροφόρησαν.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time