Δεν είναι λίγες οι φορές που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους έχουν χωρίσει. Κι αυτοί ήταν πάντα εκεί για να τα διαψεύσουν με μια κοινή τους εμφάνιση.

Δεν συνέβη όμως αυτό και το τελευταίο διάστημα που οι φήμες θέλουν το ζευγάρι Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια για μια ακόμη φορά να έχει χωρίσει μετά από μια μακροχρόνια σχέση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και οι χωριστές διακοπές για να τις φουντώσουν ακόμη περισσότερο.

Χρόνια τώρα είχαμε συνηθίσει από τα μέσα Ιουλίου τη Ζέτα και τον Μιχάλη να κάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο, στο σπίτι που διαθέτει εκεί ο τραγουδιστής. Ακόμη και όταν δεν πήγαιναν μαζί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μετά από λίγες μέρες συναντιόντουσαν στον επίγειο παράδεισό τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που πρώτα έφθανε η Ζέτα με τους φίλους της, τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά, και ακολουθούσε στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Με ποιον θα περάσει φέτος τα γενέθλιά της

Στο αγαπημένο της νησί μαζί με το σύντροφό της και τους φίλους τους γιόρταζε και τα γενέθλιά της, στις 31 Ιουλίου. Φέτος όμως τα γενέθλιά της, που είναι αύριο (Κυριακή) και κλείνει τα 43, θα τα περάσει με τον κολλητό της φίλο Νίκο Μουτσινά στη μακρινή Σαμοθράκη. Οι ίδιες φήμες μιλούν για ένα φιλικό χωρισμό χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες. Μένουν ακόμη κάτω απ’ την ίδια στέγη και μετά το καλοκαίρι αναμένεται να το ανακοινώσουν. Ίδωμεν…

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time