Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης Τακτικής Ανακρίτριας για μία κατηγορία βιασμού και δυο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως,
Υπενθυμίζεται ότι το κουτί της Πανδώρας άνοιξε για τον Πέτρο Φιλιππίδη στις 4 Φεβρουαρίου, ‘όταν τρεις συνάδελφοί του, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον ηθοποιό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.
Παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα αδικήματα είχαν παραγραφεί, αποτέλεσαν την αφορμή να έρθουν στο φως κι άλλες καταγγελίες κατά του γνωστού θιασάρχη και ηθοποιού.

Ικανοποιημένη η κοινή γνώμη

Αμέσως μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, τα social media κατακλύστηκαν από πλήθος σχολίων, με τους χρήστες να δηλώνουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της δικαιοσύνης.
Και παρόλο που και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξέφρασε δημόσια την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, αφού μάλιστα μία εκ των καταγγελλουσών, η Λένα Δροσάκη, είναι σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, έσπευσε να υπενθυμίσει ότι ο γιος του Φιλιππίδη, Δημήτρης, δεν ευθύνεται για τίποτα.
«Ο Φιλιππίδης είναι το θέμα, όχι ο γιος του» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση του ηθοποιού στο Instagram: