Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στη Σαμοθράκη με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο αγαπημένοι παρουσιαστές ενώνονται με τα δεσμά της φιλίας εδώ και πολλά χρόνια και πάντα έχουν να πουν μία καλή κουβέντα ο ένας για τον άλλον.

Είναι αναμενόμενο λοιπόν, να τους βλέπουμε συχνά μαζί σε αποδράσεις από την Αθήνα. Για παράδειγμα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαν βρεθεί στην Ανάφη.

Χθες, Κυριακή βρίσκονταν στην πανέμορφη Σαμοθράκη, την οποία προτιμούν κατά καιρούς και πολλοί ακόμα ηθοποιοί ή γενικότερα άνθρωποι της εγχώριας show biz.
Η πανέμορφη Ζέτα και ο φίλος της Νίκος Μουτσινάς επέλεξαν για φαγητό τη γνωστή ψαροταβέρνα Το Λιμανάκι της οικογένειας Χαρανά στην Καμαριώτισσα και γεύτηκαν τις μοναδικές νοστιμιές της κυρά Βάσως.

Πόζαραν για την κυρία Βάσω

Στο τέλος δεν της χάλασαν το χατίρι και πόζαραν μπροστά στο τραπέζι τους, με φόντο το λιμάνι της Καμαριώτισσας και το Θρακικό πέλαγος, και η κυρία Βάσω Χαρανά αναρτώντας τη φωτογραφία στη σελίδα της, έγραψε με δικαιολογημένη ικανοποίηση:

«Σήμερα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Νίκο Μουτσινά κα τη Ζέτα Μακρυπούλια στο μαγαζί Λιμανάκι Αφοί Χαρανά στη Σαμοθράκη».

Δείτε την εικόνα

moutsinas-makripoulia