Το ζεύγος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ συνηθίζει να επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα για να περάσει μέρος των διακοπών του. Μαζί τους φυσικά έχουν την κόρη τους Μαρία Ολυμπία και τους τέσσερις γιους τους.

Αν και η οικογένεια Γλύξμπουργκ διατηρεί σπίτι στο Πόρτο Χέλι, αυτή τη φορά έκαναν πρώτα μια βόλτα από την Αθήνα.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας

Μαζί τους είναι και ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας, o 26χρονος Περεγρκίν Πίρσον, ο γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, με την οικογενειακή περιουσία του να αγγίζει τις 224.000.000 λίρες. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι έναν χρόνο.

Ο Πέρεγκριν θα γίνει μια μέρα ο πέμπτος Viscount Cowdray και θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία των Pearson. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές και εκδοτικές εταιρείες στον κόσμο.
Ο 26χρονος επί του παρόντος εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο. Ο πατέρας του Μάικλ ανέλαβε τη διοίκηση του κτήματος Cowdray Park, στο Δυτικό Σάσεξ, το 1995. Η γη περιλαμβάνει το πρώην σπίτι της οικογένειας, το Cowdray House.
_λλ


Οι δυο τους βρέθηκαν αρχικά στην Αθήνα, όπου έκαναν ξενάγηση στην Ακρόπολη και βόλτες στο ιστορικό κέντρο μαζί με τον Πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ, αλλά και τα αδέρφια της.
κο_
Στην παρέα τους ήταν επίσης το μοντέλο Ιζαμπέλ Μασνέτ.

Η νεαρή fashionista κάνει καριέρα στη μόδα και ήδη εργάζεται ως μούσα πολλών διάσημων οίκων μόδας.

Δείτε εικόνες

Γλυξμπουργκ-Διακοπες__1_
Γλυξμπουργκ-Διακοπες__2_
Γλυξμπουργκ-Διακοπες__3_
Γλυξμπουργκ-Διακοπες__4_