Η 75χρονη θρυλική τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1946, και ντύθηκε ξανά «κουνελάκι» του Playboy, 43 χρόνια μετά το διάσημο εξώφυλλο, που είχε κάνει για το αμερικάνικο περιοδικό.

Αναβίωσε το λουκ, με το οποίο φωτογραφήθηκε το 1978 χωρίς να παραλείψει κανένα αξεσουάρ. Ντυμένη με μαύρο εφαρμοστό κορμάκι, γάντια, ροζ παπιγιόν και αυτάκια, η διάσημη περσόνα φωτογραφήθηκε και ανάρτησε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι, που θα τον έκανε χαρούμενο. Ακόμα πιστεύει ότι είμαι "καυτή" μετά από 57 χρόνια και δεν σκοπεύω να του αλλάξω γνώμη», είπε η διάσημη περσόνα. Μάλιστα, δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο, όπου δείχνει την στιγμή, που έκανε έκπληξη στον σύζυγό της με το κοστούμι της.


Βέβαια, η εμφάνισή της δείχνει επίσης ότι η Ντόλι Πάρτον τηρεί τον λόγο της. Πριν χρόνια, όταν είχε φωτογραφηθεί για το Playboy για πρώτη φορά, είχε υποσχεθεί στο κοινό ότι θα έκανε ξανά το ίδιο εξώφυλλο στα 75 της.

Σε περυσινή της συνέντευξή στο «60 Minutes Australia» είχε αναφέρει ότι: «Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ. Μόλις έκλεισα τα 74 και σκοπεύω να μπω στο εξώφυλλο του Playboy ξανά. Το έκανα πριν χρόνια. Νομίζω θα ήταν ωραίο να είμαι ξανά στο εξώφυλλο στα 75 μου. Θα φορέσω το ίδιο outfit, οι αναλογίες μου δεν έχουν αλλάξει».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε στο Instagram: