H Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της και αποκάλυψε τα πάντα για τον επικείμενο γάμο της αλλά και το νυφικό της, που είναι ήδη έτοιμο!

Το μοντέλο αρχικά τόνισε: «Δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Εδώ και τόσες μέρες που έχει γίνει η πρόταση. Σκεφτόμαστε τον παπά, την εκκλησία… Για μένα προσωπικά το μυστήριο του γάμου είναι κάτι πάρα πολύ ιερό και δε θα ήθελα να κάνω τον γάμο μου πανηγύρι. Θα ήθελα να έχω μόνο ανθρώπους που με αγαπάνε και ίσως κάνουμε ένα πάρτι πιο ανοιχτό αργότερα. Σίγουρα θα είναι κλειστός ο γάμος. Είναι μια ιερή στιγμή και δε θα ήθελα να τη βεβηλώσω. Θέλω να πάρω την ευλογία του Θεού. Για μένα αυτό είναι ο γάμος.» και συνέχισε: 
«Η πρόταση γάμου έγινε στο Πόρτο Χέλι. Υπήρχε τρομερή συγκίνηση και από τους δύο. Δεν έγινε στη Χαλκιδική που πίστευαν οι περισσότεροι. Το Πόρτο Χέλι είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του συντρόφου μου. Η πρόταση γάμου έγινε στην εκκλησία του Άγιου Αιμιλιανού. Το είχαμε συζητήσει καιρό πριν».

Τέλος ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είναι πολύ διαφορετικό να το συζητάς, μέχρι να γονατίσει το άλλο σου μισό. Υπήρχε τεράστια συγκίνηση, έκρηξη συναισθημάτων. Γονάτισε και μου έβαλε το δαχτυλίδι. Και του είπα «καλά δεν με έχεις ρωτήσει τίποτα»!