Διακοπές στην Ελλάδα κάνει η οικογένεια του Παύλου Γλίξμπουργκ και όπως φαίνεται μαζί τους είναι και ο σύντροφος της Μαρίας-Ολυμπίας, ένας Βρετανός αριστοκράτης. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή πέρυσι, όταν ο Περεγκρίν Πίρσον εθεάθη να κάνει διακοπές με τη Μαρία-Ολυμπία και την οικογένειά της στην Ελλάδα. Κι όπως φαίνεται, η σχέση τους παραμένει δυνατή καθώς συνόδευσε και φέτος την Ολυμπία στις διακοπές με τα τέσσερα αδέλφια της και τους γονείς της.

Ο Περεγκρίν Πίρσον είναι γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Ο πατέρας του, επίσης, κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson, καθώς και το κτήμα West Sussex 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Cowdray Park, εκεί που έπαιζαν οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Προτιμώντας να μείνει εκτός προβολής, ο λογαριασμός στο Instagram του Περεγκρίνι είναι ιδιωτικός και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη Μαρία-Ολυμπία. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πως δεν αντιστάθηκε να φωτογραφηθεί μαζί της καθώς η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ ανάρτησε μία φωτογραφία τους στο άλμπουμ της εξόρμησής τους στην Ακρόπολη και την Πλάκα.



Η Ολυμπία επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα με καφέ και άσπρο πουά με λεπτές τιράντες για τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας. Από την πλευρά του, ο Πέρι φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο και σορτς.

Η Ολυμπία, η οποία έχει στενή σχέση με τα τέσσερα αδέλφια της, δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπα από την εξόρμησή της, αλλά και το χαλαρό γεύμα της οικογένειας σε ένα ταβερνάκι στην Πλάκα, καθώς και μία ενός ρομαντικού ηλιοβασιλέματος πάνω από την πόλη. Σε μία ακόμη φωτογραφία, πόζαρε πάνω στην Ακρόπολη μαζί με το μοντέλο Ιζαμπέλ Μασενέτ, που οι φήμες λένε ότι είναι ζευγάρι με τον 20χρονο Αχιλλέα, τον αδελφό της Ολυμπίας.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time