Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε σήμερα στους διαδικτυακούς της φίλους η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το γνωστό μοντέλο, ανήμερα των γενεθλίων της δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τον κόσμο που την ακολουθεί στο Instagram.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του αγαπημένου της δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε μόνο τα χέρια τους με εκείνη να φορά το μονόπετρο που της χάρισε ενώ στη δική του παλάμη γράφει «she said yes».


O άνδρας των ονείρων μου, ο καλύτερός μου φίλος, την μέρα των 31 γενεθλίων μου, μου ζήτησε να τον παντρευτώ, να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια. Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, ένα αληθινά σπάνιο γνήσιο αρσενικό” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη.



Ιωάννα Τούνη: Πώς έμαθε για την πρόταση γάμου στη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Την έκπληξη προκάλεσε χθες η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την ανάρτησή της αφού μέσω αυτής ανακοίνωσε πως ανήμερα των γενεθλίων της δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της άρχισαν να πέφτουν βροχή με φίλους αλλά και απλό κόσμο που την ακολουθεί να της εύχεται τα καλύτερα. Ένα από αυτά τα σχόλια ήταν και της κολλητής της Ιωάννας Τούνη η οποία έγραψε: «Το ήξερα πρώτη»

Με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να απαντά: «2η το έμαθες. Πρώτος ο μπαμπάς μου, και εδώ θα πω ότι σε πήρα Facetime και περπατούσες στο δρόμο και έκατσες κάτω σε ένα πεζοδρόμιο μέσα στον κόσμο. Σ΄αγαπώ αγαπημένη μου. Και στα δικά σου γυναικάρα μου».