Οι γυναίκες και ο έρωτας εξυμνήθηκαν από τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή. Από νεαρή ηλικία, το αντίθετο φύλο έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του και ο ίδιος βίωνε με έντονα συναισθήματα τις σχέσεις του.

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν αναμφίβολα μια από τις γυναίκες, που τον «σημάδεψαν» όσο ελάχιστες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας.

Το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο και η Άντζελα παρέα με τον Γ. Βαρδινογιάννη, ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη.

«Τι μάτια είναι αυτά;»

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως ήθελε να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει τα υπέροχα μάτια της Γκερέκου. Της είπε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».



Φημολογείται ότι εκείνο το βράδυ έσμιξαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν. Συγκεκριμένα, στις 2 Αυγούστου του 1996 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στο δημαρχείο της Κέρκυρας, που ήταν χωρίς αμφιβολία το γεγονός εκείνης της  χρονιάς.



Αξίζει να σημειωθεί ότι κουμπάροι ήταν  ο δημοσιογράφος, Τέρενς Κουίκ και ο επιχειρηματίας, Στέργιος Βρούσγος.



Η κ. Γκερέκου έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης-Άγγελος ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό.

Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας.