Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Μύκονο, που είναι και ο τόπος καταγωγής της νύφης. Ο πολιτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του νησιού, από το δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, παρουσία των μαρτύρων, του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Η νύφη, που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία του οίκου Fedra, διά χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ και ο γαμπρός ήταν επίσης κομψός και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν τα παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους, ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γρηγόρης, και η κόρη της Ελένης, Μαρία, οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη, και λίγοι φίλοι και συγγενείς. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη ανέβαλαν δύο φορές το γάμο τους εξαιτίας του κοροναϊού και αποφάσισαν τελικά να τελέσουν τώρα τον πολιτικό και μετά τη γέννηση του μωρού τους να πραγματοποιήσουν το θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time