Ο Ενωμοτάρχης της αγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε ότι βρήκε το άλλο του μισό, μιλώντας με θαυμασμό για τη νέα του σύντροφο, η οποία ονομάζεται Νικόλ.


Παράλληλα ο Γιώργος Σουξές  αναφέρθηκε στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, ενώ μεταξύ άλλων κατέθεσε την άποψή του για το πού οφείλεται η τεράστια επιτυχία του σίριαλ του ΑΝΤ1 «Κατά τη γνώμη μου η επιτυχία της σειράς οφείλεται κατ’ αρχάς στο κείμενο. Γιατί δεν πλατειάζει δεν είναι αργό. Δεύτερον οι σεναριογράφοι είναι πολύ καλοί, έχουν εξαιρετική πένα. Τρίτον αναφέρεται σε ένα χωριό και οι περισσότεροι των Ελλήνων έχουν ένα χωριό και ως εκ τούτου έχουν μνήμες από εκεί. Αυτό είναι που τους έφερε κοντά.


Όμως και η ιστορία ήταν κάτι που ξάφνιασε» είπε μεταξύ άλλων στο  allyou.gr! Σε ερώτηση  του  Μπάμπη Παπαφιλιππάκη για την προσωπική του ζωή, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως «έμεινα για πολύ μεγάλο διάστημα μόνος μου. Σκέφτηκα τι θα ήθελα να συναντήσω και να βρω. Και τώρα πια έχω γνωρίσει τη Νικόλ, είναι Ελληνογερμανίδα.




Το επάγγελμά της είναι χημικός. Δυστυχώς έχει πολλές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και βρισκόμαστε λίγο αλλά αυτό συνέβη γιατί υπήρχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις. Σίγα σιγά θα είμαστε πολύ περισσότερο μαζί. Η Νικόλ είναι πραγματικά σπουδαία κοπέλα, αρκετά μορφωμένη και αυτό που έχει να σου πει, στο λέει ευθέως χωρίς περιστροφές. Κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ» τόνισε!