Πολύ δύσκολες μέρες περνά η Σίσσυ Χρηστίδου ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7) με μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο κανάλι της στο YouTube αποκάλυψε ότι η μητέρα της τον χειμώνα διαγνώσθηκε με λευχαιμία και δίνει την δική της μάχη.

Η οικογένεια πιο ενωμένη από ποτέ προσπαθεί για το καλύτερο, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να έχει στο πλευρό της και τον αδερφό της, Γιάννη. Μάλιστα, η ίδια στο βίντεο που ανέβασε σημείωσε: «Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ».

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις, ο Γιάννης Χρηστίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αδερφή του στα social media από το νοσοκομείο που βρίσκεται η μητέρα τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Το ‘χουμε αδερφάκι μου…».