Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παίρνουν διαζύγιο, μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

Η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και το πρωί της Πέμπτης ήρθε η κοινή ανακοίνωση –βόμβα.

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Τίτλοι τέλους για τον γάμο τους - Η ανακοίνωση του διαζυγίου

Όλα αυτά τα χρόνια, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης κρατούσαν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Δεν έκαναν συχνά δημόσιες κοινές εμφανίσεις, ενώ οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας στο Instagram ήταν ελάχιστες.
vandi3
Μόλις έξι αναρτήσεις έχει κάνει από τη δημιουργία του προφίλ της μέχρι και σήμερα η Δέσποινα Βανδή με τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε ακόμη: Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή του με την Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)

Σε μία από αυτές έγραφε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι η ευτυχία είναι στιγμές. Εγώ λέω είναι τρόπος ζωής».
vandi2
Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τον Ντέμη Νικολαΐδη έγινε στις 2 Μαρτίου 2020, όταν μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και δύο πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον είχαν επισκεφθεί τα Καλάβρυτα.

Η γνωριμία και το πρώτο ραντεβού

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μιλήσει δημόσια για τη ζωή του με τη σύζυγό Δέσποινα Βανδή και ήταν πολύ «γενναιόδωρος» στους χαρακτηρισμούς μαζί της.

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα, την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες.

Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε» είχε πει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.
vandi1
Η πρώτη  συνάντηση στο μαγαζί
Η ιστορία ήθελε τη γνωριμία τους να έγινε το 1998 στο κέντρο «Γκάζι», όπου και τραγουδούσε η Δέσποινα, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο διασκέδασης και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή,  η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, που ανήκε στον Ντέμη, που αργότερα θα της άλλαζε τη ζωή.

Η πρώτη τηλεφωνική επαφή
Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή είχε εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη ένα περιστατικό στην αρχή της σχέσης τους. Όπως είπε, ο Ντέμης την πήρε τηλέφωνο χωρίς να έχουν γνωριστεί καν και μάλιστα η στιχομυθία πήγε κάπως έτσι: « -Είμαι ο Ντέμης Νικολαΐδης» –«Κι εγώ είμαι ο Πάπας», απάντησε χαρακτηριστικά εκείνη.
vandi4
Δεν ζηλεύω την Δέσποινα
«Σίγουρα θα υπήρχαν μία - δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας» είχε τονίσει.

Δες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Instagram η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη: