Διαφορετικές είναι φέτος οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη αφού λόγω COVID-19 δεν υπάρχει µεγάλη ελευθερία στον παράδεισό της στα Αχλα. Η λαµπερή παρουσιάστρια ήδη µέσα από τις φωτογραφίες που έχει δηµοσιεύσει στον λογαριασµό της στο Instagram µάς δείχνει πόσο όµορφα περνά. Οµως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της φροντίζουν να είναι και προστατευµένοι, τόσο εκείνοι όσο και οι επισκέπτες τους.

Ετσι, τους τελευταίους µήνες ο Ματέο Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε µεγάλες αλλαγές για να µπορούν να παραθερίζουν µε ασφάλεια οι επισκέπτες του «Onar». Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδηµίας COVID-19, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά µέτρα και έχουν εφαρµόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύµφωνα µε τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισµού. Ωστόσο, ο γνωστός επιχειρηµατίας έχει λάβει και επιπλέον µέτρα για την υγεία και την υγιεινή για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του.

Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία µε µεγάλη εταιρεία για εξειδικευµένες συµβουλές στον τοµέα της υγείας και της ασφάλειας. Στα Αχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται πολύ κοντά στο «Onar», µετά από πρωτοβουλία του Ματέο, ενώ η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου αναφέρει µε λεπτοµέρειες τις αλλαγές που έγιναν. Φυσικά, και η οικογένεια του Ματέο προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, µε την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγµα και να τηρεί µε προσοχή όλους τους κανόνες. Μπορεί να µην κάνει τις αγκαλιές που θέλει στο προσωπικό αλλά και στους φίλους που συναντά εκεί, αλλά φροντίζει να χαλαρώνει και να περνά χρόνο µε τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Οσο για τη µάσκα, κάνει χρήση όπου είναι απαραίτητη και εκείνη και ο Ματέο.