Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ξεκίνησε ήδη καλοκαιρινές διακοπές! 

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Mega επέστρεψε για λίγες ώρες στην Αθήνα και μιας και σήμερα είναι η πρώτη Δευτέρα χωρίς εκπομπή αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Σε μια από τις ερωτήσεις, μία follower της θέλησε να μάθει την άποψη της Δανάης Μπάρκα για το αν γυρνάμε σε πρώην συντρόφους μας…

«Άλλο ένα θέμα που ρωτάτε πολύ (και πολλοί). (Όχι ότι είμαι ψυχολόγος αλλά θα πω και εγώ τη γνώμη μου) Θεωρώ ότι υπάρχει όλο αυτό το “ταμπού” με τους πρώην χωρίς λόγο. Ναι, αν ένας κύκλος δεν έχει κλείσει και θεωρούμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πάρουμε αποφάσεις και να οριστικοποιηθεί μέσα μας το τι συμβαίνει, γυρνάμε.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και παίζει μεγάλο ρόλο η συγκυρία και οι άνθρωποι. Γυρνάμε αν νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε εκεί… Όχι από ανασφάλεια, όχι από φόβο (μοναξιάς) όχι από αδυναμία. Από θέληση να τα κάνουμε όλα. Και αν θεωρούμε ότι κάτι έχει να δώσει ακόμα να το διεκδικούμε, να το δείχνουμε και να το φωνάζουμε πριν το χάσουμε» απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια η Δανάη Μπάρκα.