Θέλετε να ξέρετε πώς κρατάω τον άντρα μου χαρούμενο;» ρώτησε μία χρήστρια του TikTok τους ακολούθους της σε βίντεο που ανέβασε. Επειδή όμως το ερώτημα ήταν ρητορικό, έδωσε η ίδια την απάντηση: «Τον αφήνω να “παίζει” με τη μαμά μου», αποκάλυψε, αφήνοντας αρχικά μπερδεμένους τους θεατές της, μέχρι να εξηγήσει τι εννοεί, προκαλώντας τους σοκ.

«Aφήνω τον άντρα μου να “παίζει” με τη μαμά μου»

Η γυναίκα, που δηλώνει swinger (οπαδός της ανταλλαγής συντρόφων) ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ότι επιτρέπει στον άντρα και τη μητέρα της να κάνουν σεξ! Στο βίντεο, η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται με τη μητέρα της στο σπίτι, με τη δεύτερη να περνά στη συνέχεια στην αγκαλιά του άντρα της. «Μην κρίνεις και, ναι, το κάνω», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο, «αφήνω τον άντρα μου να “παίζει” με τη μαμά μου», το οποίο έχει πάνω από 11,6 εκατομμύρια views, έγινε σύντομα viral σε όλα τα social media και, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το πρώτο σοκ των χρηστών, τα σχόλια έπεσαν βροχή, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun». «Τι;» αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Τι στο…».

«Ελπίζω πραγματικά αυτό να είναι αστείο», σημείωσε ένας τρίτος. Σύμφωνα με κάποιον άλλον πάντως, η νεαρή γυναίκα είναι «η καλύτερη σύζυγος που έχει υπάρξει ποτέ». Αξίζει να σημειωθεί πως σε μια άλλη ανάρτηση, η κόρη ισχυρίζεται ότι είναι στο κρεβάτι με έναν παντρεμένο άντρα και τη σύζυγό του. «Γεγονότα της ζωής μου», σχολιάζει.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time