Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #metoo και τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για τον χώρο του θεάτρου τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε αναφορά και στον Γιώργο Κιμούλη.

«Είναι πολύ υγιές, αύριο ο Αλέξανδρος ο γιος μου να γίνει ηθοποιός και να μην έχω την ανησυχία που είχε η μητέρα μου και ο πατέρας μου όταν έγινα εγώ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουμε ή δεν ξέρουμε, που κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών που θέλανε να ασχοληθούν με τον κόσμο του θεάματος. Αυτό είναι το υγιές κομμάτι, ότι στο μέλλον ένας αθλητής, ένας χορευτής, ένας ηθοποιός, θα μπορεί να μπει με σε αυτό το χώρο χωρίς να φοβάται τα παρελκόμενα του παρελθόντος που όλους μας είχαν ενοχλήσει και όλους μας αφορούν.

Για μένα, το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο.

Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που είναι απαιτητικός στον κόσμο του θεάτρου, αυτός που σε υποβάλλει σε μια διαδικασία αναζήτησης του ρόλου, του εαυτού σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως περισσότερες από αυτές που χρειάζεται. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί αν σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις μέσα σου.

Μάλλον, σε παρασύρει σε ένα “ταξίδι” που είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Εμένα η δυσκολία μου είναι στο να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους όχι απαραίτητα εκκεντρικούς, όχι αυτούς που σου βάζουν εμπόδια αλλά αυτούς που σου στήνουν εμπόδια που θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα.

Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος, είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του. Είναι απαιτητικός, όχι δύστροπος, απαιτητικός» ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του: