Τις διακοπές της συνεχίζει στην Ελλάδα η γνωστή ηθοποιός Demi Moore με τις βόλτες στα νησιά και τις όμορφες στιγμές να μην έχουν τέλος. Μάλιστα, το Σάββατο που μας πέρασε βάφτισε ένα κοριτσάκι στην Κρήτη.

Η κόρη του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου πήρε το όνομα Αριάδνη-Ζωή και νονές της εκτός από τη χολιγουντιανή ηθοποιό ήταν και οι Χριστίνα Ψιλλίδου και Βερόνικα Φραντζέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φιλία της Demi Moore με την οικογένεια Στέγγου υφίσταται από την εποχή που η διάσημη ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ..

Για την παρουσία της στη βάφτιση επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, off shoulder φόρεμα στο χρώμα της άμμου, το οποίο συνδύασε με flat παπούτσια και φυσικό μακιγιάζ.

Τα μακριά μαύρα μαλλιά της στόλιζε ένα στεφάνι από λουλούδια, τα οποία ταίριαζαν άψογα στο κλίμα του μυστηρίου, αλλά και στον στολισμό του χώρου.

Η ίδια στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή. Τη χαρά της μοιράστηκε και η κόρη της Rumer Willis, η οποία βρέθηκε στο πλευρό της, ακολουθώντας τις δικές τις στιλιστικές προτιμήσεις. Φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με διαφάνειες, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό κότσο.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν από το Sitia on line: