Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-07-11T195523_331
Lifestyle

Μαριαλένα - Σάκης: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν!

«Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη , παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τους λόγους που είχαν χωρίσει με τον Σάκη, ενώ σχολίασε και τα όσα είπαν η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε», ανέφερε η Μαριαλένα.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, είχε δηλώσει πως πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο και ότι δεν μπήκε στο Survivor για να διεκδικήσει ξανά τη Μαριαλένα, αλλά για να γίνει διάσημος.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να με χρησιμοποιήσει. Αν ίσχυε αυτό το πράγμα, θα είχε φανεί ήδη. Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά», σχολίασε η Μαριαλένα.

«Ο Νίκος Μπάρτζης είπε στην εκπομπή «Σου Κου Family» ότι, σύμφωνα με όσα τους είχες εκμυστηρευτεί, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι με τον Σάκη Κατσούλη», την ρώτησε ο δημοσιογράφος και απάντησε: «Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό γιατί από ό,τι μου είπε η μητέρα μου έγιναν και κάποιες συγκρίσεις που ήταν τελείως άτοπες.

Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια».