Μεγάλη θλίψη βιώνουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη καθώς αρρώστησε ξαφνικά και πέθανε ο σκύλος τους, ο Ηρακλής, ο οποίος συμμετείχε και στην εκπομπή τους. Ο Ηρακλής ακολουθούσε το ζευγάρι στα ταξίδια του και όπως έλεγαν και οι παρουσιαστές «είναι σίγουρα ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος στην Ελλάδα». Ο σκυλάκος, όπως ενημέρωσε μέσω Instagram o Ευτύχης Μπλέτσας, αρρώστησε ξαφνικά, δεν μπόρεσαν να τον σώσουν και έφυγε από τη ζωή. «Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειάς μας και κομμάτι του “Happy Traveller”. Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ' αγαπάω πάντα», έγραψε ο παρουσιαστής.

Δείτε την πρώτη ανάρτηση: Ευτύχης Μπλέτσας - Η απώλεια λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά πατέρας (Εικόνα)

Και η Ηλέκτρα Αστέρη, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, έγραψε στο λογαριασμό της μεταξύ άλλων: «Γέμισες τη ζωή μας με αγάπη. Πλημμύρισες την καρδιά μας με ευτυχία. Ήσουν για εμάς το πρώτο μας παιδί. Ήσουν για μένα ο καλύτερος μου φίλος. Εκείνος που με αγαπούσε όσο κανείς. Που με νοιαζόταν όσο τίποτα. Που ερχόσουν μαζί μου όπου και αν πήγαινα. Γιατί ήξερες πως από τη μέρα που σε βρήκαμε στο δρόμο, η θέση σου ήταν στο κρεβατάκι του σπιτιού μας και στο θρόνο της καρδιάς μου. Δεν ήσουν σκύλος για μένα. Δεν ήσουν σκύλος για την οικογένειά μας. Ήσουν εξαρχής ισότιμο μέλος με εμάς. Και τώρα πρέπει να σου πω αντίο. Και δεν ξέρω πώς. Δεν ξέρω αν μπορώ.
Το πιο γλυκό πράγμα με σένα δεν ήταν μόνο ότι ήσουν ένας καλός και υπάκουος σκύλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους. Ήταν ότι είχες τέτοιο χαρακτήρα που δεν έχω ξαναδεί σε σκύλο. Έχω γνωρίσει αρκετά σκυλιά, κανένα όμως με τη δική σου ψυχή, τη δική σου αγάπη, την δική σου αύρα. Κανένα. Πάντα ξεχώριζες. Ήσουν ο μοναδικός σκύλος στον κόσμο που χαμογελούσες. Αυτό σου το χαμόγελο, θεέ μου. Είχες τον δικό σου εκπληκτικό τρόπο να κάνεις τις ζωές μας μοναδικές. Να είσαι ένα με εμάς. Ένα με μένα. Πάντα. Ψυχή μου. Αγόρι μου».

Τον Απρίλιο, ο Ευτύχης Μπλέτσας είχε γράψει σε ένα ποστ του στο Instagram την ιστορία του Ηρακλή και πώς ο σκυλάκος έγινε μέλος της οικογένειάς τους. «Ο αδεσποτάκος που έγινε ο καλύτερός μας φίλος και γύρισε μαζί μας όλη την Ελλάδα! Σε μια βόλτα μας το καλοκαίρι του 2014 μας πήρε από πίσω και μας διάλεξε για αφεντικά του και από τότε η ζωή μας απόκτησε χρώμα! Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε σκυλάκο συντροφιάς απευθυνθείτε σε ένα καταφύγιο ή δώστε την ευκαιρία σε έναν αδέσποτο που αναζητά αφεντικά και αγάπη». Να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής δεν ήταν μόνο σταρ της TV, αλλά και του Instagram, με δική του σελίδα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time